Afscheidsfilm

Het is binnenkort zover, groep 8 verlaat de school en maakt voor die gelegenheid met elkaar een film. Helemaal van deze tijd en super relaxed!

Afscheid groep 8

afscheidsfilm groep 8

De afscheidsfilm van groep 8 draaien we op basis van scènes. Die kunnen de leerlingen zelf verzinnen of we werken met bestaande scripts, bijvoorbeeld van Hollywood in de Klas.

Betrouwbaar

Indien gewenst ligt de gehele productie incl. eindmontage en vertoning in onze veilige handen. Voor de school geen zorgen, geen stress en geen extra werk aan het einde van het schooljaar.  
Indien leerlingen en onderwijzend personeel toch ook zelf willen filmen en monteren, kan WolkenTV dit vakkundig begeleiden.

WolkenTV biedt drie standaard pakketten: 

Pakket 1: De school doet zelf de opnamen en montage, terwijl WolkenTV adviseert, technische ondersteuning biedt en bijstuurt waar nodig. Incl. workshop van idee tot film. Geschikt voor scholen met filmervaring. Film tot 50 min. Prijs 299,- ; 
Pakket 2: We verdelen de taken. WolkenTV  doet de opnamen (2 dgn) en de montage (2 dgn). Geschikt voor alle scholen. Film tot 40 min. Prijs 799,- 
Pakket 3: WolkenTV verzorgt de gehele productie, van idee t/m vertoning op school. Geschikt voor alle scholen. Film tot 50 min. Prijs v.a. 999,- 


Korting!

Neem vandaag nog contact op voor de mogelijkheden. Want hoe eerder geregeld, hoe lager de kosten. Scholen die voor 31-12 reserveren, krijgen 10 % korting.

eindproductie groep 8