Kinderfeestje

Je bent jarig en mag een feestje geven. Hoe leuk is het dan om samen met je gasten in een echte film te spelen !

Jarige in de hoofdrol

kinderfeestje dordrecht

Op jouw feest gaan we eerst met elkaar scènes van een film bedenken. Die gaan we daarna opnemen met een camera en microfoon. Uiteraard krijgt de jarige de hoofdrol.

check hier onze extra verrassing

Op locatie of thuis

Jouw kinderfeestje kunnen we organiseren op verschillende bijzondere plekken in de Drechtsteden. WolkenTV komt ook bij jarige kinderen thuis.

kinderfeestje bioscoop

Montage filmtrailer

Wanneer na ongeveer drie uur de opnamen erop zitten, gaat de filmer van WolkenTV naar huis om van de beste beelden een filmtrailer te monteren. Die film krijg je binnen twee schooldagen opgestuurd. Net als de ruwe opnamen, zodat je ook nog zélf, helemaal naar eigen smaak, jouw versie kunt monteren.

Hartelijk dank voor de leuke middag gisteren! Leuk zoals jullie het aanpakken en de kinderen helpen te acteren. Verkleedkleren en accessoires waren cool.
– Arnold –

Bedankt voor het toesturen van de film. Leuke herinnering voor later ook! Ze hebben ‘m vrijdag nog in de klas geshowd. Bedankt voor het leuke feest.
– T de Boer –

Tot slot

Onze kinderfeestjes zijn doorgaans op woensdag- en zaterdagmiddagen. Maar andere dagen zijn soms ook mogelijk. Het maximum aantal kinderen bedraagt acht en we filmen in full HD.

Er is genoeg mogelijk om er een knalfuif van te maken! Met een professionele filmtrailer als resultaat. Om nooit te vergeten!

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie, telefonisch of per e-mail.