Workshop film

Wil je weten hoe je een film maakt? Wil je dat meer mensen jouw videokanaal bezoeken? Volg dan een workshop film bij WolkenTV Dordrecht. Zowel startende als gevorderde jonge filmmakers kunnen bij ons terecht. En na één dag kun jij je eigen filmproductie online hebben staan!

Leren door te doen

workshop film Dordrecht

Iedereen kan filmen maar niet iedereen maakt films. Want daar komt iets meer bij kijken dan op record drukken. Zo is er vaak sprake van een script vooraf en montage achteraf. Ook is goed geluid belangrijk. In onze workshop film komt dat allemaal aan bod. Wij geven je handvatten bij iedere stap in het filmproces. Heel praktisch!

Workshop op maat

Zoveel mensen, zoveel wensen. Daarom verzorgen we workshops op maat. Of je nou wilt vloggen, een battle zou willen filmen, een muziekclip maakt of een speelfilm, WolkenTV zorgt voor het juiste gereedschap en passende begeleiding. 

Je kunt je als groepje (van minimaal drie personen) aanmelden voor één hele dag of twee losse dagdelen. Jij blijft de baas over jouw filmproductie en je krijgt van ons handige tips & tricks voor de uitwerking en videomontage. Ook kun je gebruik maken van onze apparatuur om te filmen, geluid op nemen en te editen.
Binnen 8 uur heb jij met je vrienden je film gemaakt! Wij helpen je verder deze online te zetten en onder de aandacht te brengen, als je dat wilt.  

Samenvattend

door een lens kijken

De workshop film is bedoeld voor groepjes van minimaal drie kinderen.  Het is praktisch, leuk én leerzaam en wordt op maat verzorgd. Met een zelfgemaakte film als resultaat. Bijvoorbeeld voor op je eigen videokanaal.

Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden en prijzen van de workshop film van WolkenTV Dordrecht.